Kundalini&Gong - Emma & Jesper - BLISS

Kundaliniyoga med Emma

Vi gör ett kraftfullt och energigivande kundaliniyogapass för att väcka sinnets kapacitet och klarhet. En riktigt energidos för hjärnan, där vi stäcker sinnet mer än kroppen.  Vi bjuder in acceptans för det som är, seende bortanför de direkta tankarna, kontakt med intuition och koppling med dig själv och din inre röst.
Det här är ett perfekt pass för dig som känner dig trött i sinnet och behöver hitta klarhet och nya perspektiv. För dig som har många bollar i luften och inte hunnit landa i dig själv på ett tag för att  höra vad du verklige vill.  För dig som vill ha en riktigt upplyftande stund. Eller för dig som vill hitta en väg in till djup kontakt med dig själv.
Passet hålla av Emma Öberg och hon delar ur sin erfarenhet av 25 års praktiserande av yoga och meditation.

En unik och välgörande helkväll där du guidas till djupavslappning med hjälp av poesi och klangerna från instrument designade för att öppna flödet för hälsa och välmående i kropp och sinne. Du blir mjukt och tydligt vägledd genom enkla meditations- och andningsövningar, och får sedan bädda ner dig med mjuka kuddar och filtar och sväva bort med hjälp av upplyftande gongvibrationer och bevingade ord.

LJUD och POESIAVSLAPPNING med GONG leds av Jesper Lundqvist som har många års erfarenhet som gongspelare, ljudterapeut och utbildare i gongspel. Jesper är också författare till över 200 sångtexter samt flera uppmärksammade barnböcker och poetiska verk. Han har tävlat och vunnit med sina dikter i flera Poetry Slam-tävlingar. Den här workshoppen har han specialdesignat genom att kombinera många av sina passioner: gongspel, sound healing, poesiuppläsning och djup, stärkande avslappning. Resultatet liknar ingenting du har varit med om förut, men någonting du kommer att vilja uppleva igen och igen.


LJUD och POESIAVSLAPPNING med GONG passar alla, ingen tidigare erfarenhet av vare sig diktuppläsningar eller gongbad behövs. Det är också ett utmärkt tillfälle för dig som vill ta med vänner på en annorlunda, skön upplevelse för kropp och sinne, själ och hjärta.

Lördagen den 23 november

Kundalini 14.30 - 16

Gong 16.30 - 18

Pris för en klass: 250 kr

Pris för båda: 400 kr

Bokas genom mejl till yoga@blissbalans.se

 

YOGISKT SMÅTT & GOTT
Se Insta & FB för nyheter!
(2019-07-04)     Läs mer
COASTAL YOGA, beats & bubbles
(2018-09-05)     Läs mer
Favorit i repris: GARUDA med GABRIELLA på Bliss i Skene
(2018-08-29)     Läs mer
COASTAL YOGA i Varberg
(2018-08-03)     Läs mer
Full Moon Breathwork 23 november
(2018-06-29)     Läs mer
Se alla
  
Bliss & Balans YOGA etc | Örbyvägen 21 i Skene | 073- 805 96 08 | yoga@blissbalans.se