COASTAL YOGA i Varberg

Efter 10 år av yoga på Bliss & Balans i Skene och i och med vår privata flytt till Varberg så kändes rätt självklart att öppna en yogastudio på hemmaplan.
I augusti slog vi upp portarna till Coastal Yoga på Breareds Torg, närmare bestämt på Marmorgatan 3. En mysig och inbjudande studio där du kommer som du är.

Vi mjukstartar med 10 klasser i veckan och tänker att vi utökar allteftersom. Ett varierat schema av yoga erbjuds så det finns klasser både för den nya och för den erfarna.

Vi ser helst att du yogar med en viss regelbundenhet för att få ut så mycket som möjligt, men vi kommer även erbjuda viss drop in i mån av plats.
Klicka här för att se priser och hur du anmäler dig

 

Vi hoppas innerligen att vi ses!

Yoga är en flera tusen år gammal disciplin och livsfilosofi. Denna form av träning jobbar både på ett fysiskt, mentalt, känslomässigt, energimässigt och spirituellt plan. Yoga kan vara ett sätt att komma till ro, ett sätt att slappna av både i kroppen och i sinnet. Yoga kan även vara ett sätt att stärka dig kroppsligen och mentalt. Yoga skapar harmoni och balans både inuti och utanpå. I dig själv, i din kropp, men även i din vardag, i ditt liv.

Yoga är ingen sport, ingen tävling, ingen religion och har ingen politisk färg. Yoga finns till för alla som vill uppnå ett klarare medvetnade. Vi erbjuder klasser och kurser för alla nivåer, alla åldrar. Det är viktigt att känna efter och lyssna till kroppen och utgå från sina egna förutsättningar. Att känna sina begränsningar och acceptera det som är. Ett regelbundet utövande gör att kroppen blir stark och smidig, ett lugn innfinner sig, en skön känsla, en harmoni samtidigt som du ofta blir fylld av ny energi och ny kraft. Genom att praktisera medvetet och med full närvaro lär du dig att lättare leva i nuet även i vardagen.

YOGISKT SMÅTT & GOTT
COASTAL YOGA, beats & bubbles
(2018-09-05)     Läs mer
Favorit i repris: GARUDA med GABRIELLA på Bliss i Skene
(2018-08-29)     Läs mer
COASTAL YOGA i Varberg
(2018-08-03)     Läs mer
Full Moon Breathwork 23 november
(2018-06-29)     Läs mer
Internationella Yogadagen 21 juni
(2018-06-19)     Läs mer
Se alla
  
Bliss & Balans YOGA etc | Örbyvägen 21 i Skene | 073- 805 96 08 | yoga@blissbalans.se