Jennie

 

För Jennie är yoga en livsstil, ett sätt att leva, ett sätt att förhålla sig till världen och dess omgivning. Yogan ger inspiration, kreativitet och glädje samtidigt som den håller kroppen, sinnet och själen i balans.

 

Jennie gick på sin första yogaklass i Indien för 18 år sedan. Hon har därefter praktiserat flera olika former av yoga, såsom Klassisk Hatha, Ashtanga, Jivamukti, Anusara, Sama, Bikram, Power, Vinyasa, Kundalini och Yinyoga både i Sverige och utomlands.

Efter sina studier i Folkhälsovetenskap utbildade hon sig 2004 till yogalärare på Sivananda Dhanwanthari Vedanta Ashram i Kerala, Indien. Hon är även certifierad yinyogalärare och deltar regelbundet i fördjupningskurser för inspiration.
Hon har även studerat yoga, buddhistisk meditation, indologi och sanskrit på universitetsnivå.

Jennie jobbar med yoga på heltid och undervisar både utomlands och i Sverige. Sedan 2007 driver hon tillsammans med hennes man Johan, Bliss & Balans i Marks kommun och sedan augusti 2018 även Coastal Yoga i Varberg.

Hon blir regelbundet inhyrd på olika events inom hälsa och yoga och arrangerar årligen yogaresor till Mallorca.

Med sin mjuka röst och sitt inkännande sätt guidar hon sina elever in i yogans magiska värld. Hon ger varierande klasser, ofta intuitivt, och blandar olika yogastilar i sitt undervisande, men just nu har hon en kärlek till sköna flöden, gärna med lite utmaning.

 

 

 

Jennie driver även det egna ekologiska och rättviseproducerade klädmärket bälla-boo.

YOGISKT SMÅTT & GOTT
Se Insta & FB för nyheter!
(2019-07-04)     Läs mer
COASTAL YOGA, beats & bubbles
(2018-09-05)     Läs mer
Favorit i repris: GARUDA med GABRIELLA på Bliss i Skene
(2018-08-29)     Läs mer
COASTAL YOGA i Varberg
(2018-08-03)     Läs mer
Full Moon Breathwork 23 november
(2018-06-29)     Läs mer
Se alla
  
Bliss & Balans YOGA etc | Örbyvägen 21 i Skene | 073- 805 96 08 | yoga@blissbalans.se